uconsult - logo, Umbraco, Umbraco CMS

Mit navn er Bo Damgaard Mortensen og jeg er
freelance Umbraco udvikler

Ydelser

Ydelser

.NET udvikling

.NET udvikling

Integration af tredjepartsløsninger til Umbraco CMS, udvikling af datatyper til Umbraco CMS, udvikling af extensions, arkitekturovervejelser m.v.

Frontendudvikling

Frontendudvikling

Du/I har det lækre, toptunede design, der skal bringes til live. Til det formål anvender jeg værktøjer som LESS, jQuery, AngularJS, CSS3, HTML5.

Rådgivning

Rådgivning

Du/I har et team af udviklere, der skal igang med udvikling af Umbraco baserede løsninger og har brug for sparring herom.

Udvalgte referencer

Udvalgte referencer

 • Hedegaard Foods

  Som konsulent hos Hedegaard Foods arbejder jeg med .NET udvikling, frontendudvikling og rådgivning vedr. online løsninger.
  I starten af 2013 lancerede Hedegaard Foods deres kampagnesite, økoægget.dk og ligeledes er der corporate site, eggs.dk blevet re-lanceret med nyt design, ny code-base og en arkitektur, der matcher sitets ambitioner.

 • Nibe Festival

  I slutningen af 2012 lancerede jeg i samarbejde med Nibe Festival deres nye site, hvor der er lagt vægt på festivalens musikprogram.
  Sitet tilbyder direkte integration af Nibe Festivals Flickr gallerier til Umbraco samt. webservices til håndtering af data til festivalens mobil løsning.

  Frontend er udviklet af Redefine.

 • Skybrud.dk

  Skybrud.dk a/s er et digitalt designbureau med base i Vejle, der har som mission at designe og udvikle anderledes og interessante hjemmesider.

  Jeg har siden marts 2013 været tilknyttet Skybrud.dk som konsulent og har primært stået for .NET udvikling af Umbraco baserede løsninger.

 • NIKRI ApS

  NIKRI ApS er stiftet af Niels Albjerg Kristiansen, der har mere end 8 års erfaring i webdesign, frontendudvikling, projektledelse og online markedsføring.

  Mit arbejde som konsulent for NIKRI er spændende og udfordrende da jeg også får mulighed for at rådgive kunder omkring valg af teknologier og udvikling af koncepter.

 • Crossnyt.dk

  Crossnyt er ét af landets største og mest besøgte community sites når det kommer til motocross. Crossnyt.dk yder nyhedsdækning af den danske motocross scene og har dagligt flere hundrede besøgende. For at kunne tilbyde de danske crossentusiaster den bedst mulige dækning har jeg udviklet et eksternt site til administration af nyheder således der kan tilføjes nyheder direkte fra crossbanen via mobiltelefon.